Lehtesirat per bizneset, Rama: Mbeshtetje per rritjen e ekonomise | ABC News Albania

Download video Channel: ABC News Albania

Kryeministri Rama vizitoi një biznes në Kamëz ku foli për lehtësirat që qeveria i ka ofruar bizneseve. Rama tha se rritja e fashës së biznesit që paguan vetëm 5% tatim-fitimi në vit ndihmon jo vetëm kompanitë që të rriten dhe të shtojnë fuqinë punëtore.

“Gjëja që për ne është shumë e rëndësishme, është pjesa që, të lehtësohet maksimalisht kjo fashë e biznesit edhe të ketë më shumë punësim, por të dalë dhe në dritë edhe e gjithë pjesa financiare, në mënyrë që të mos ketë në masën që ka pas për të gjithë këto vite fshehje dhe informalitet, sepse na ndihmon në të gjithë procesin e konsolidimit dhe transparencës së ekonomisë”, u shpreh ai.

Kryeministri Rama tha se ulja trefish e taksave për Shqipërinë që punon dhe fiton përmes punës është një mbështetje e sigurtë për rritjen e ekonomisë, punësimit dhe investimeve zhvilluese në ndërmarrjet e vogla./abcnews.al

Video Liên Quan
Keyword most popular