Te gjithe kunder Edi Rames | ABC News Albania

Download video Channel: Politika në ABC News

2019-a ka nisur me një përplasje të fortë publike mes Presidentit dhe Kryeministrit të vendit. Mosdekretimi i një tjetër ministri të qeverisë, ishte shkëndija që ndezi një tension politik që nuk duket i panjohur, e shkon përtej institucioneve. /abcnews.al

Keyword most popular